Blog

Charge in LT tapo sertifikuotu IGLU TECH partneriu

Rugsėjo 20 d. „Charge in LT“ sėkmingai užbaigė sertifikavimo procesą ir tapo oficialiu IGLU TECH partneriu. Šis sertifikatas žymi glaudų bendradarbiavimą su IGLU TECH ir patvirtina įmonės kompetenciją dirbant su Iglu charge elektromobilio įkrovimo stotelėmis.

Sertifikavimas suteikia naujas galimybes, užtikrinant, kad produktai ir paslaugos atitinka aukščiausius standartus. Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su IGLU TECH, pristatydami rinkai patikimas ir inovatyvias įkrovimo stoteles.

Iglu elektromobilio įkrovimo stotelės – techninės savybės ir privalumai

Įgyvendinant šį projektą, „Charge in“ turėjo galimybę detaliai susipažinti su gamintojo elektromobilio įkrovimo stotele, kuri išsiskiria ne tik kokybe, bet ir funkcionalumu. Žemiau pateikiamos pagrindinės stotelės savybės, kurios užtikrina jos efektyvumą ir patikimumą.

1. Patikimumas ir ilgaamžiškumas

Stotelės gaminamos naudojant aukštos kokybės medžiagas, kurios garantuoja patikimą veikimą įvairiomis aplinkos sąlygomis. Stotelės konstrukcija sukurta taip, kad atitiktų kasdienius naudojimo poreikius, o tai svarbu tiek namų ūkiams, tiek verslo klientams.

2. Išmaniosios valdymo funkcijos

Viena iš šios elektromobilio įkrovimo stotelės stiprybių yra išmanusis valdymas. Stotelė palaiko OCPP 1.6 protokolą. Naudotojai gali stebėti įkrovimo procesą per pasirinktą specialią mobiliąją programėlę, nustatyti laiką, kada įkrovimas turėtų prasidėti ir reguliuoti įkrovimo galią pagal savo poreikius. Tai leidžia optimizuoti elektros energijos suvartojimą ir suteikia daugiau kontrolės naudotojui.

3. Saugumas

Elektromobilio įkrovimo stotelė sukurta laikantis aukštų saugumo standartų. Joje yra integruotos apsaugos sistemos, skirtos apsaugoti nuo perkrovų, viršįtampių ar neteisingo prijungimo. Tai užtikrina sklandų ir saugų įkrovimo procesą.

4. Universali ir lengvai diegiama

Ši stotelė tinka daugeliui elektromobilių modelių, todėl ją lengva integruoti tiek privačiuose namuose, tiek komercinėse vietose. Turint patirties diegimas nereikalauja sudėtingų procesų.

5. Energetinis efektyvumas

Energetinio efektyvumo požiūriu, Iglu stotelė optimizuoja elektros energijos suvartojimą, leidžiant vartotojams sumažinti sąnaudas ir maksimaliai išnaudoti įkrovimo laiką. Ši savybė aktuali tiek individualiems vartotojams, tiek įmonėms, siekiančioms sumažinti eksploatacijos išlaidas.

Bendradarbiavimas su IGLU TECH

Tapus sertifikuotu partneriu, atsiveria galimybės įgyvendinti dar daugiau pažangių elektromobilių įkrovimo sprendimų. Kvalifikacijos tobulinimas ir bendradarbiavimas su patikimais technologijų kūrėjais padės užtikrinti, kad klientai gautų patikimus produktus ir efektyvias paslaugas.

Norėdami sužinoti daugiau apie šią elektromobilio įkrovimo stotelę, apsilankykite produkto puslapyje: Iglu charge elektromobilio įkrovimo stotelė.

Sertifikatas: Modern Event Completion Certificate

Charge in ir Iglu stotelių įgyvendintas projektas:

Kitos naujienos

OCPP

Kas yra OCPP?

OCPP (Open Charge Point Protocol) yra atviras komunikacijos protokolas tarp elektromobilių (EV) krovimo stotelių ir jų valdymo sistemų (platformų). Šis

Skaityti »
Pirkinių krepšelis